Nieuwsbrief Brisk-projecten januari, 2018

Design badkamers  |  Accessoires  |  Exclusief

Januari 2018 | Deze special is bedoelt voor particulieren, architecten, aannemers en leveranciers mbt luxe en design badkamers, tegels en vloeren. Heeft u als klant of leverancier ook ideeën die wij mogen plaatsen? Laat het weten, zie ook: https://www.facebook.com/briskprojecten

---

2018 SPECIAL | TRENDS

Allereerst dank voor de fijne samenwerking afgelopen jaar. Wij zullen zoals gebruikelijk ook in 2018 alle trends en bijzondere items op gebied van luxe sanitair, inrichting en tegels volgen en via deze email-specials publiceren.

Hartelijke groet, Arnold de Boer

---

BADKAMERTRENDS 2018

De badkamertrends voor 2018 laten zien dat de badkamer functioneel en comfortabel maar ook duurzaam moet zijn. Voor iedere badkamer klein of groot zijn daar tal van mooie oplossingen voor. Laat weten voor welke ruimte en budget u oplossingen of voorbeelden zoekt dan stuur ik u een opzetje! 

---

TEGELTRENDS 2018

Hieronder een aantal voorbeelden van keramische tegels voor de badkamer maar ook voor keuken, kantoor of restaurant (vloeren en wanden) geïnspireerd op de structuur en kleuren van natuurlijke stoffen bijvoorbeeld katoen, jute, linnen, hout en natuursteen (foto hierboven).

Veel zijn te leveren in groot formaat en vaak naadloos te verwerken of in 1 plaat.
Voordeel: weinig onderhoud/goed schoon te houden.

---

OOK OP KANTOOR | RESTAURANT

---

METAAL | NATUURSTEEN STRUCTUREN

---

HOE STAAT HET MET UW PROJECT?

Wilt u informatie mbt advies, inrichting of verwerking van sanitair en/of tegels? Bel of email Arnold de Boer, T. 06 539 900 38 of zie onze website en webshop: https://www.brisk-projecten.nl

lhsolutions

About lhsolutions

BRISK-projecten

Kantoor en webshop (geen bezoekadres):
Oud Loosdrechtsedijk 272A
1231 NK Loosdrecht
T 06 539 900 38
KvK nr.: 64338541
info@brisk-projecten.nl

brisk-facebook-icon

logo Brisk-projecten

© 2015-2022 BRISK-projecten

Powered by LH Solutions

WhatsApp ons