Nieuwsbrief Brisk-projecten 5, 2017

Design badkamers  –  Accessoires  –  Exclusief

Nieuwsbrief 5 – augustus 2017. Deze special is bedoelt voor particulieren, architecten, aannemers en leveranciers mbt luxe en design badkamers, tegels en vloeren. Heeft u als klant of leverancier ook ideeën die wij mogen plaatsen? Laat het weten, zie ook: https://www.facebook.com/briskprojecten

---

TROTS – GLAZEN DOUCHEWAND

Het ontwerp en systeem hebben we met de constructeur ontwikkeld en geproduceerd. Het glas aan de douchekant is vlak en aan de andere kant als ‘venster’ ingedeeld, incl. ‘bankje’. Het is gelukt en we zijn trots op het eindresultaat!

Wilt u ook zoiets op maat? Neem dan contact met ons op.

---

RADIATOR – KEUKEN/BADKAMER

Deze radiator in meerdere kleuren heeft een fraaie en minimalistische uitstraling, die ruimte en sfeer combineert met functionaliteit met design.

Door het handige en tijdloze design past hij in vrijwel elke (bad)kamer. Hij kan zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd en kan worden gebruikt als elegante handdoekverwarmer. Ook is het mogelijk om meerdere elementen naast elkaar te plaatsen.

De Teso-H is voorzien van een vlakke voorkant, te verkrijgen in twee verschillende breedtematen. De enkele versie heeft een afmeting van 25 cm hoog, de radiator kan worden opgebouwd tot 3 elementen boven elkaar. Tussen de platen bevindt zich een kleine spleet van 3 mm dat de convectie bevordert. De aansluitingen van de Teso-H bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Het ophangmateriaal is in de kleur van de radiator. De ontluchting en het ophangmateriaal worden standaard mee geleverd.

Deze radiator is aan de voorzijde voorzien van een handdoekstang. Hiermee kun je handdoeken ophangen en klemmen zodat deze verwarmd kunnen worden.

Heeft u vragen over het product of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op. Zie ook onze webshop:

https://www.brisk-projecten.nl/?s=teso

---

AANBIEDING – RIMLESS TOILET/BIDET

Dit populaire toilet en bidet ‘App Go Clean’ (er is ook een ‘compact ‘variant) is naast aantrekkelijk in prijs, ook rimless (zonder spoelrand voor een betere hygiëne). Het wandtoilet is verkrijgbaar in glans/wit, mat/wit en o.a.zwart/antraciet. Er zijn 7 ‘kleuren’.

Meer informatie of bestellen?

https://www.brisk-projecten.nl/product-categorie/acties/

---

LEDENRADIATOR – MODERN OF VOOR RENOVATIE?

Levering is mogelijk op maat en in 200 ral kleuren.
·         Past in een modern of klassiek interieur.
·         Geeft een prima warmte afgifte.
·         Prima prijs niveau.
·         Duits fabricaat.
·         Meerdere aansluit posities.

INFO? Bel 06 53990038 of mail naar: info@brisk-projecten.nl

---

HOE STAAT HET MET UW PROJECT?

Wilt u meer informatie mbt inrichting of verwerking van sanitair en/of tegels? Bel of email Arnold de Boer, T. 06 539 900 38 of zie ONZE GERESTYLDE WEBSITE: https://www.brisk-projecten.nl

lhsolutions

About lhsolutions

BRISK-projecten

Kantoor en webshop (geen bezoekadres):
Oud Loosdrechtsedijk 272A
1231 NK Loosdrecht
T 06 539 900 38
KvK nr.: 64338541
info@brisk-projecten.nl

brisk-facebook-icon

logo Brisk-projecten

© 2015-2022 BRISK-projecten

Powered by LH Solutions

WhatsApp ons